Post by gaulipotidip on Feb 16, 2022 13:35:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά ο τοίχος πληρωμής είναι τραχύς. Εξακολουθώ να παίζω γιατί είναι τόσο ευχάριστο, αλλά παίρνει 1 αστέρι επειδή το σύστημα για την αναπαραγωγή άλλων παιχνιδιών για κρύσταλλα δεν λειτούργησε. Λειτούργησε καλά για περίπου 3 φορές και μετά υπήρξε μια μεγάλη προσφορά που δεν έγινε. Επικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών, υπέβαλα εισιτήριο, τίποτα. Έχει περάσει σχεδόν μιάμιση εβδομάδα τώρα.
Glitches, Cheats & πολύ ακριβό Look Πραγματικά συνήθιζα να LOVE LOVE LOVE LOVE this game, αλλά όχι τόσο πολύ που εξαπατά παντού τώρα... ΟΧΙ οι παίκτες το παιχνίδι...Θα έπρεπε να είχα λάβει προσφορά και ΤΙΠΟΤΑ που είχα στείλει email ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΦΡΙΚΤΟ Θα σε μπλοκάρει κάποια στιγμή. Πηγαίνοντας στο επόμενο επίπεδο μέχρι να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ 2700 νομίσματα..Έχω και φωτογραφίες για να τις δημιουργήσω με email... ΑΠΑΤΗ
Είναι μια πλήρης αποκοπή τυχαίων ζαριών σχεδόν κατά γράμμα. Φαινόταν ότι πήραν την αμοιβή για να κερδίσουν το μοντέλο και το πήραν με στεροειδή. Οι διαφημίσεις είναι προαιρετικές αλλά μην ενοχλείτε τίποτα καλό δεν προέρχεται από αυτές. Η τελευταία ενημέρωση άσκησε την ευκαιρία σας για τους θρυλικούς για τη σκόνη. Έτσι, εκτός και αν θέλετε να ξοδέψετε ένα φορτίο με βάρκα (750+) ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Ταξίδεψα μέχρι και 4200 περίπου τρόπαια, πήρα δύο θρυλικά φύλλα χωρίς να πληρώσω. Αλλά το πρόβλημα τώρα είναι ότι, δεν μπορώ να κερδίσω ένα παιχνίδι. Τώρα έχω πέσει στο 4000, το οποίο δεν θα πέσει καθόλου και δεν μπορώ να κερδίσω. Έχω δοκιμάσει τόσους πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς και κατέληξα να παίζω άτομα που ήταν κοντά στις επιλογές και τα τρόπαιά μου και εξακολουθώ να χάνω άσχημα, όχι ελάχιστα αλλά πολύ. Μερικές φορές τα επίπεδά μου είναι υψηλότερα από ό, τι υπάρχει, αλλά εξακολουθούν να χάνουν. Φαίνεται ότι αν δεν πληρώσεις δεν μπορείς να πάρεις πατέρα.
Αφού παίξω για λίγο, έχω μια πρόταση: ενώ ψάχνετε για μάχη, ελέγξτε την ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ δύο παικτών και αν είναι πολύ αργή, απλώς αναζητήστε έναν άλλο. Παρακαλώ παιδιά δοκιμάστε να παίξετε εναντίον ενός παίκτη με έναν σαμάνο και να έχετε 3-5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση που καθιστά αδύνατο να το αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, θα είναι πολύ λιγότερο ενοχλητικό συνολικά. Επίσης τα σεντούκια υποστήριξης/νίκης για διαφημίσεις είναι εντελώς άχρηστα, έχω μάχες σαν 4k, δεν θα δω ποτέ μια διαφήμιση για να έχω την ευκαιρία να πάρω μια κάρτα επικής.
Gold rush the dirt new host, Iron man 1 trailer german, African games 2015 ... The witcher 2 troll, Android r.color xml, Ci tower st georges square new
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
Το παιχνίδι στον πυρήνα του είναι κάπως προσεγμένο, ωστόσο στο παιχνίδι οι αγορές είναι πολύ υπερτιμημένες και το pvp συχνά καταλήγει στο αν πληρώσατε για τις υπερισχύουσες κάρτες.
Poli oreo
Παίζω σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά βρίσκοντας ότι παίζω όλο και λιγότερο, καθώς το παιχνίδι έχει γίνει πολύ p2w, θρυλικός/ήρωας/εξοπλισμός όλα τώρα πίσω από paywalls, συν το μπερδεμένο θρυλικό σύστημα αναβάθμισης, η διασκέδαση έχει εξαφανιστεί. Ελπίζω να λάβετε υπόψη την τρέχουσα αναφορά που κυκλοφορεί και να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες των παικτών και την κατεύθυνση που παίρνει το παιχνίδι. 1,5 χιλιάδες υπογραφές και καταμέτρηση.
Move to iOS APK. 2021-09-20. Move to iOS ... Tower Defense game TD APK: Rush Royale - Tower Defense game TD ... Summoner's Greed: Endless Idle TD Heroes.
Καλό παιχνίδι, αλλά τελικά κατάφερα να παίξω τα τουρνουά και άλλα και λέει συνέχεια ότι έχετε νέα δεδομένα για να επανεκκινήσετε το παιχνίδι ή να σταματήσετε όταν προσπαθώ να το παίξω.
Ωραίο παιχνίδι αλλά αυτό με τυχαίες κάρτες και τοποθέτηση! Ειναι κακο! Μπορείτε να βελτιώσετε το παιχνίδι; Το παιχνίδι πρέπει να εξαρτάται κυρίως από την ικανότητα παρά από την τύχη! Και παρακαλώ ισορροπία αφεντικά!! Μερικά επίπεδα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις!
Εκπληκτικά διασκεδαστικό. Δεν σας αναγκάζει να τροφοδοτείτε διαφημίσεις
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie miz
Καλό f2p παιχνίδι μέχρι ένα σημείο. Εξακολουθεί να είναι απολαυστικό, αλλά συνεχίστε να προσθέτετε όλο και περισσότερα μηχανικά p2w. Θα σου έπαιρναν χρόνια για να μεγιστοποιήσεις τους θρύλους. Πραγματικά κρίμα που αν ανταμείβουν το χρόνο παιχνιδιού μέσω p2w θα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά.
Καλό παιχνίδι, όχι να πληρώνετε για να κερδίσετε, περισσότερο σαν να πληρώνετε για να διασκεδάσετε. Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να είχε το παιχνίδι είναι ένα θρυλικό φύλλο δράκου. Εάν κάποιος από την ομάδα ανάπτυξης το δει αυτό, σκεφτείτε να το φτιάξετε
Πραγματικά καλό παιχνίδι και μου αρέσει το πώς μπορείς να παίζεις για ώρες και να μην βαριέσαι.
Παιχνίδι - 5 αστέρια. γραφικά - 5 αστέρια. διασκέδαση - 5 αστέρια? αλλά επειδή το παιχνίδι είναι τόσο χρήσιμο, πρέπει να του δώσω 3 αστέρια
Αυτό είναι πέρασμα. Το παιχνίδι αισθάνεται τρομερά στημένο. Αφεντικά που ωοτοκούν με διπλή υγεία από τη μια πλευρά. Δεν μισούσα το παιχνίδι μέχρι που παρατήρησα πώς το παιχνίδι ευνοούσε τη μία πλευρά της άλλης
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie gdka
Πολύ διασκεδαστικό μέχρι στιγμής. Εύκολο στην εκμάθηση, αλλά φαίνεται να υπάρχει καλό βάθος στην τακτική.
Παίζω αυτό το παιχνίδι για αρκετό καιρό, αλλά τελευταία νιώθω ότι απλώς ενημερώνουν πράγματα που σχετίζονται με το p2w και δεν φέρνουν τίποτα νέο στο παιχνίδι, έγινε ένα πολύ βαρετό παιχνίδι που προσπαθεί απλώς να αρμέξει κάποια $$$
Πολύ καλά!
Dicas de Deck Estase Boreas [PVP] - Rush Royale Tower Defense TD ... #Gaming #Geek #Mobile #Android #hex #Boreas #Bagata #BattleRoyale
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie nzo
Δεν έχει νόημα να παίζεις δωρεάν σε υψηλά επίπεδα. Σε ωθούν να ξοδέψεις χρήματα. Ακόμα κι αν παίζεις άριστα, σε επιλέγουν αντιπάλους που είναι 3 φορές πιο ισχυροί από εσένα που έχεις σχεδόν όλα τα θρυλικά χαρτιά και έχεις μόνο θεωρητικές πιθανότητες να κερδίσεις, αλλά στην πραγματική ζωή είναι αδύνατο.
Μου αρέσει το παιχνίδι ΑΛΛΑ! τρομακτικά πάρα πολλές δυσλειτουργίες! Πρέπει να κάνετε σωστά τη δράση σας για όλους τους αποσυνδεδεμένους παίκτες! Πρέπει να αρχίσετε να τους τιμωρείτε. Δεν μπορείς να επιτρέψεις μόνο σε αυτούς που παλεύουν σκληρά να κρατηθούν στη ζωή! Εντελώς γελοίο σύστημα! Δώστε περισσότερες ανταμοιβές σε όσους πάλεψαν σκληρά για αυτό! Δεν είμαι σίγουρος γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αποσυνδέσεις;... Smh
Καταπληκτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι με υπέροχο p.v.p. και συνεταιρισμός
υπέροχο παιχνίδι. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί αυτό είναι παιχνίδι άμυνας και τα αμυντικά παιχνίδια είναι το αγαπημένο μου είδος παιχνιδιού
Το Trash clic δόλωμα δεν είναι TD
Καλύτερα ο dev να ενισχύσει το αδύναμο φύλλο, όχι μόνο να νερώξει το καλό φύλλο, το inq δεν είναι μια εύκολη ομάδα στη χρήση, χρειάζεται επίσης στρατηγική, όχι τόσο εύκολη όσο νομίζεις και απλώς την νεύρωσε. τώρα όλα γίνονται engi ομάδα.. ίσως μπορεί να προσθέσει coop με τουρνουά clan καθημερινό σύστημα μάχης (αλλά ο καλός buff), έτσι μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στο coop. καλύτερο από κουρσάρο νεφρωμένο
Βλακία
Σούπερ!!!!!!!
Είναι διασκεδαστικό και προκλητικό, αλλά χρειάζεται δουλειά για την αντιστοίχιση pvp Ταιριάζομαι με άτομα 600 ακόμη και 1000 πάνω από την κρίσιμη απώλεια που είναι περίπου μια εγγυημένη απώλεια.... Αυτή είναι μια αναθεώρηση ενημέρωσης... Μέχρι να εξισορροπηθεί το RRG (γεννήτρια τυχαίων ρόλων) Θα σταματούσα να παίζω.. τα παιχνίδια πεταχτούν, κάνω για να φαίνεται να θέλει να δημιουργήσει υποστήριξη παιδιά πολύ περισσότερο ακόμη και να πάρει μόνο δύο παιδιά από τις 15 κληρώσεις και ακόμη και να τους συγχωνεύσει για να πάρει μόνο τη βαθμίδα 2 του εαυτού του που καταλήγει στην πραγματικότητα να χάσεις τον αγώνα γιατί δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Βιασύνη διορθώστε το
Απολαύστε τη συνολική εμπειρία, αλλά πάρα πολλά χρήματα για να συνεχίσω να παίζω. 14,99 το μήνα για το play pass. Εντάξει, το έκανα και τώρα άλλα 14,99 τον μήνα για νέο πάσο και υπάρχει άλλο ένα πέρασμα για τουρνουά. Το ότι δεν πάει καν στο μπόνους των 50, 60 και 70 δολαρίων αγοράζει το έχουν. Και αυτές είναι μισές προσφορές. Συγγνώμη, αλλά μπορώ να κάνω πολύ καλύτερα αλλού. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά καταστρέφεται από την απληστία. Δεν μπορώ καν να αναβαθμίσω τα legendaries και αγόρασα 2 μηνιαίες κάρτες παιχνιδιού για 14,99 το καθένα. Απεγκατάσταση.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Hustle Castle: Rise of knights Roolipelit hcz
Είναι ωραίο, αλλά κάντε κάτι με τους συνδυασμούς. Όπως, ετοιμάζομαι να συνδυάσω 2 κάρτες op και βγαίνει το χειρότερο