Post by gaulipotidip on Feb 16, 2022 13:41:33 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות מגדילות גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Tricky Puzzles 2022 version ▞▞▞
זה באמת משחק נהדר, אבל יכול להסתדר בלי כל הפרסומות.... שלא תבינו אותי לא נכון, לא אכפת לי לראות מודעה מדי פעם... אני מבין שהמשחק בחינם, אבל מודעה כל שְׁאֵלָה?!? זה פשוט יותר מדי. לצערי, אצטרך להסיר את ההתקנה. 😔
המשחק נחמד אבל הפרסומות להרבה מודעות פשוט מורידות חלק מהן המשחק יהיה נחמד
משחק מדהים, מעביר זמן, מעניין וגורם לחשיבה עמוקה🙃
אנחנו יודעים שהמודעה היא משהו להרוויח למפתחים אבל זה יותר מדי, אחרי כל 2 פאזל יש פרסומות באורך של 20 עד 30 שניות.
המשחק הזה היה ממש כיף וכשאני עייף מדי מהעבודה, אני משחק בו ומקבל אנרגיה 🤩
מידע שגוי שניתן להשתמש בכיף לא ללמוד. נהניתי לשחק אבל היזהרו שלא כל המידע שניתן לגבי פתרון הבעיות נכון בעולם האמיתי.
משחק מעולה אני אוהב את זה אבל הבעיה היא מוסיף אני שונא מוסיף בבקשה תסיר הוספה לספינינג ורמז שהתוספת תקין אבל אם התוספת תגיע בלי סיבה אז אני לא אדרג אותו מלא כוכבים אני רק צופה בתוספת לספין אבל כאשר זה היה אומר ספין שוב או לא תודה אז לחצתי על לא תודה אבל התוספת הגיעה בלי סיבה ואחרי שסיימתי את הרמה אני לא יודע למה אנחנו צריכים לראות הוסף plssssssssss להסיר מוסיף אחרת המשחק טוב
יותר מדי פרסומות. אני פשוט מרגיש שצפייה מוסיפה לא כאילו אני משחק את המשחק. אני מתקין את האפליקציה
המשחק הזה נחמד. אבל אחרי שצפיתי בסרטון, אני לא מקבל רמז
המשחק ממש מצחיק ועוזר להעביר את הזמן
מדהים
כיף
יש באג במשחק הזה כרגע. האפליקציה קורסת בכל פעם שאתה עונה על שאלה.
המשחק בסדר, אני מניח, אבל כשהיית צופה במודעה לעוד 25 רמזים, הוא ייעלם אחרי רמה אחת... והבעיות היו קלות או שלא היה לך מושג
Brain Test: Knifflige Rätsel Quizspiele bvd
בלתי שמיש מבלי להסיר מודעות ארוכות, תכופות וחודרניות. יש כל כך הרבה מודעות שמשתמש חדש לא יכול אפילו להרגיש את המשחק.
אני רחוק מלכנות את זה מסובך - זה מניפולטיבי ושגוי מבחינת השימוש בשפה. זה כמו הבדיחה הרמזית הגרועה ש"החבר" שלך אומר לך, כדי לגרום לך להיראות כמו טיפש.
די מעולה אם אני אומר זאת בעצמי. זו משימה די מאתגרת. הייתי ממליץ על יישום המכשיר הסלולרי הזה לכל מי שאוהב חבטה מטורפת לתת לכלב משחק עצמות פה ושם.
שיניתי את דעתי אבל הפרסומות עדיין די מעצבנות
משחק מדהים
תקן את האנגלית השבורה וזה ממש טוב מינוס כל המודעות
מודעה אחרי מודעה אחרי מודעה. אני יודע שאתה יכול לשלם על שום פרסומות, אבל בתור מישהו שרק רצה לנסות את המשחק לרגע לפני רכישת הגרסה ללא פרסומות, זה דחה אותי לחלוטין והסרתי את ההתקנה.
Brain Test: Zeka Oyunları Soru Cevap qflq
נתתי לו 4 כי הפרסומות קצרות, זה מאתגר, ואתה יכול לשחק בו בלי wifi.
יותר מדי פרסומות מוקדם מדי. אל תבקש ממני לדרג אותך אחרי 1.5 שאלות...
הורדתי את זה כי זה נראה כיף, אבל כפי שאחרים ציינו, יותר מדי מודעות. הפרסומת הראשונה הייתה אחרי רמה 6 בערך, לא כיף.
המשחק הזה הוא למעשה טוב אבל יש כל כך הרבה פרסומות מעצבנות שמגיעות אחרי כל רמה. בבקשה תקן את הבעיה הזו
המשחק עצמו מצחיק, אם כי הפקדים יכולים להיות מעצבנים. אתה צריך ללחוץ במקומות מאוד ספציפיים, וזה די מופרך. יש גם יותר מדי מודעות. בעצם תוספת אחרי כל רמה בודדת (לרמות לוקח 3 שניות עד דקה להבין, ואחריה מודעה של 20 שניות). אז לא, תודה.
OMG הפרסומות הן זוועות. רוצה לצפות בפרסומות יותר ממשחק אז זו האפליקציה בשבילך. ממש מודעת טיק טוק אחרי כל 2 חידות. הסרת התקנה
זה משחק טוב מאוד אבל אחרי כל רמה יש פרסומות!! אם אין פרסומות זה משחק נחמד לשחק
מושלםםםם
זה יכול להיות משחק מהנה, אבל הפרסומות מעצבנות מאוד ולעתים קרובות. בדרך כלל אתה לא מצליח לדלג על התוספות וזה הופך להיות לא נעים לשחק במשחק אחרי כל כך הרבה פרסומות.
משחק נחמד מאוד
זה משחק טוב מאוד אבל נתתי 4 כוכבים כי זה יכול להיות קצת מסובך חוץ מזה שאני אוהב את המשחק
מגניב וכיפי
לא עובד
משחק ממש מגניב
יפה
אחד טוב
משחק עם דברים מסתרים
הרבה יותר מדי פרסומות!!!! לא שווה את הזמן
Brain Test: ปริศนาที่ท้าทาย เบ็ดเตล็ด tge
אתה חייב לשחק את זה זה מאוד כיף ואתה תהיה יותר חכם מחבר שלי ואתה תהיה בבית עד שתגיע לכאן ואז תלכי ללהבה
הכיייייי כיףף
משחק ממש ממש ממש ממש טוב
זה משחק טוב, אבל יש לו כמה פגמים, אבל עם הכל בצד זה בסדר
כל כך כיף. כשאני משעמם, המשחק הזה גורם לי להירגע.
כלום
היא כיפית נורא בתרוףףףףףףף
אז המשחק מדהים ואני אוהב אותו הוא קצת קשה אבל זה בסדר ויש הרבה פרסומות כמו אני רוצה כסף אבל יש לו הרבה פרסומות אז אני ממש אוהב את זה אני לא הולך למחוק אותו אלא פשוט להפסיק להיות חמדן< 3
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkadne igre ust
מה, החידות בסדר, לא מאתגרות אבל בסדר. עם זאת, הפקדים הם סיוט. תמצא את עצמך רועד ומעיף את הטלפון שלך לעתים קרובות למדי, ואז כשצפית בסרטון והפתרון אומר לך להעיף אותו פתאום זה כן עובד. אז אם אין לך שום דבר אחר לעשות ואתה אוהב פרסומות ויש לך סבלנות בלתי רגילה, אתה צריך ליהנות מהמשחק הזה.
זה היה טוב אבל זה לא היה אתגר גדול ואפילו לא נאבקתי אבל בסך הכל זו אפליקציה טובה😁😁😁