Post by gaulipotidip on Feb 16, 2022 13:47:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення золота ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Гачі меми зробити
Мені подобається ця гра, я часто використовую її для дизайну одягу, але у мене завжди є одна помилка, яка мене турбує. Кожного разу, коли я створюю персонажа гача та виходжу з програми, персонаж не зберігається, і мені доводиться переробляти цього персонажа принаймні тричі. Ви можете виправити цю помилку?
Гра класна, але я не знаю, чого у тому вилітає і в мене також виправте доки 3 зірок
Я ставлю 1 ⭐ бо ніяк не можу скачати це вже 5 разів по колу крути виправити бо гірше не мені а вам я можу знайти та інчу програму а ви багато зірок не отримуєте
гра працює чудово! 1000/5 рекомендую 3000%! Це так весело і так багато справ! Є так багато варіантів для одягання, і стільки класних одиниць, які можна отримати! Сюжет веселий і цікавий, герої такі унікальні, музика така приголомшлива! Це просто чудова гра!
Мені подобається ця гра, але ця гра цілком підходить на 4/10 років старше! Це має бути для дітей від 4 років і старше... Рейтинг не має значення! 4 з 9-річних дітей могли б захотіти пограти в цю гру, тому, будь ласка, прошу вголос пограти 4-х з 9-річних дітей, це нечесно по відношенню до них
Це величезне оновлення від Gacha Life, тому багато інших речей можна налаштувати, і це компенсує будь-які затримки чи подібні речі. Я все ще використовую Gacha Life, але тепер це моя основна програма Gacha. Прикро, як їм доводилося прибирати світлі кольори з сорочок і подібних речей через речі, які люди виготовляли.
Gacha Club Diverse qvo
Ця гра дивовижна! Єдине, що може полягати в тому, що було б непогано, щоб у позах був розділ для власних поз, і що персонажі іноді не зберігаються, але в іншому це дійсно весело! Це дуже приємно, тому що моя мама не хоче, щоб я мав гача-лайф, бо каже, що це недоречно, але вона дозволила мені це.
На мою думку, ця гра заслуговує на 4 зірки. Гра дуже гарна, але справа в тому, що в ній немає купальників, окрім бакіні, і я б хотів, щоб ви спробували зробити кілька купальників для всього тіла, тому що я не хочу, щоб мої діти були в клубі гача. бакіні. У будь-якому випадку ви можете виправити ці 5 зірок, ez. Велике спасибі
Становлю десятий раз і видає помилку . Інтернет чудовий і місце більше ніж достатньо Покін що одна зірка
це дуже затримується, і це змусило мене видалити програму, щоб отримати її. (Мені вистачило місця). Мені знадобилося майже 30 хвилин, щоб просто розправити волосся, тому що воно ніколи не було в потрібному місці. Добре, щоб створити нові кольори шкіри та люблю нові обличчя, але щоразу, коли я наношу рису обличчя, здається, що її ледве є! Я думаю, що в ньому забагато місць для всього. Який сенс прорізу для додаткових штанів? У всякому разі, я завжди плутаю з руками. Як і всякий раз, коли я ставлю позу, руки мене бентежать. 2 зірки😒
_miky3_. Це мій канал для моїх булочек з ТТ 👁️ 👁️ Рада всім своїм новим друзям ✨ Тут буде Gacha club/life🏳️ .
Слухайте, я дуже обожнюю цю програму, але я витратив місяці на створення персонажів із певним обліковим записом даних, і з того, що мені повідомили, було сказано, що якщо я скопіюю код, я можу використовувати його для перенесення своїх даних на новий телефон. Я скопіював його номер за номером, але він не працює, він продовжує говорити «Будь ласка, зачекайте», але я чекаю вже тридцять хвилин. Я витратив багато часу на цей рахунок і не повинен рекламувати те, що може не працювати. Я не знаю, до кого звернутися, щоб мені допомогти.
У мене дуже неприємна проблема, тому що щоразу, коли я залишаю програму, а потім повертаюся до неї, ЦЕ скидає УСІХ МОЙХ ПЕРСОНАЖІВ, і мені доводиться їх переробляти, а іноді я не можу !!! Якщо я не зробив знімок екрана свого персонажа, я втрачу своїх персонажів назавжди!!!! ВИРІГУТЬ ЦЕ
Нещодавно у мене виникла дуже сумна проблема. На моєму планшеті всі мої дані для gacha були видалені. І це продовжує відбуватися. Спочатку я подумав, що це щось стосується нового оновлення, але оновлення не було з серпня 2020 року.
Я зіткнувся з збоєм, який не дозволяє мені грати. Я перезавантажив телефон і перезавантажив програму. Здається, нічого не працює! Я нічого не зробив, щоб порушити гру, і не зробив нічого, щоб заблокувати гру!
Cat Simulator Екшн pvl
Уменя баг стався як ет исправить?😣
Гра класна! Але я не дуже іще не розумію як і до чого тут
Я пробував увійти в гру, але можу пройти лише підручник, тоді все гальмує.Після цього додаток відштовхує мене. Я спробував видалити, а потім повторно встановити програму, увімкнути та вимикати Wi-Fi, перевіряти пам’ять, усе. Я помітив, що інші також стикалися з цією проблемою. Поки це не буде виправлено, я буду тримати це на одній зірці.
Мені дуже подобається, що міні-ігри дуже веселі, а створення персонажів – дивовижне! Хоча, це просто мій пристрій, але іноді він обертається на інший бік і перевертається догори дном під час створення символу. Це не така велика справа, але іноді це може дратувати. У будь-якому випадку Ісус любить вас, гарного дня!
це чудова програма, але через кілька місяців програми раптово перестають працювати, це дозволяє мені відкрити програму на кілька хвилин, потім вона вимикає її, і я повертаюся до деяких своїх успіхів у втрачених персонажах. чудова програма, але я сподіваюся, що цю помилку буде виправлено,
Gacha Club APK Завантажити для Android [остання версія]
Ця гра дійсно весела. Мені подобається створювати власні історії та мати факт, щоб зберегти їх на потім. Проте я знайшов помилку... Чомусь на різних сторінках є 2 однакових афро. Нічого великого, просто подумав, що варто було б на це вказати.
Ошибка какая-то в ігрі. Грати не могу
він продовжує закриватися сам по собі, і він ніколи не зберігає мої вбрання, які я шию. Я також знаю, що деякі кольори одягу вилучаються через створення невідповідних персонажів, але деякі кольори навіть не кольори шкіри, як рожеві, і я хочу використовувати їх.
Спочатку мій досвід був веселим. Можливо, через місяць мій персонаж змінив кольори, я подивився на налаштування, а колір копії все ще був включений. Я заплутався, оскільки не вмикав його. Я вимкнув його і перейшов на іншого персонажа, персонаж змінив кольори. Більшість моїх героїв тепер мають інший колір.
Скачати Gacha Club на Андроїд безкоштовно | mob.org
Я і моя сестра насолоджуємось цією грою, єдині проблеми, які у нас з нею, це те, що ми іноді не можемо отримати колір сорочки або штанів, який ми хочемо, тому що ви не можете мати колір, близький до кольору шкіри, ми також хотіли б, щоб було більше поз і одягу
Gacha Club Edition Apk Завантажити для Android [Останнє]
Вечір в хату-!✨З вами куст або Саня!Рада вас вітати на цьому відеодякую що відкрив опис-✨це мило з твоєї сторони.
Мені подобається гра, ви можете створювати персонажів, і є багато аксесуарів / предметів! І я дійсно розумію, як ви блокуєте кольори, тому що люди можуть використовувати кольори шкіри, щоб не носити сорочку чи штани. Я люблю гру! І, можливо, lunime зможе відтворити деякі моди гача.
Ця гра – надзвичайний талант. Наче існує цілий всесвіт одягу, аксесуарів та зачісок. Ця гра тримає мене від нудьги, я в неї закоханий💕Я також люблю грати в міні-ігри та підвищувати рівень своїх одиниць у бою. Створення відео за допомогою цієї гри також надзвичайно весело. Також є помилка, де перший колір його штанів чорний. Що б я не робив, він залишається чорним. Як найтемніший чорний, який ви можете піти. Вторинний колір хороший, це лише перший у цього персонажа.
ВИ ПОДУМАЄТЕ Я МЕНІ НЕ НЕНРАВИТЬСЯ НРАВИТЬСЯ МЕНІ.! Одна зірка томущо нехочу, щоб вона була погана. (За Анастасією Драгуновською)
Моя найбільша скарга полягає в тому, що іноді, без жодної причини, гра просто повністю видаляє всі ваші дані. Протягом кількох тижнів я витратив кілька годин на створення персонажів для історії, яку збирався створити, лише щоб увійти приблизно через 2 години після створення останнього персонажа, щоб побачити, що кожен персонаж у мене був справедливим. Пішли. Повернутися до налаштувань за замовчуванням. Якщо це станеться знову, я можу просто видалити Gacha Club назавжди, тому що це не варте зусиль і стресу.
Ето шикарного666
Піздець
Дуже погано, мені це подобається, але мені сказали, що це зберегло мій прогрес, тому я видалив його та перевстановив, і вгадайте що? Це видалило мій прогрес. Чому я його видалив? Це було через те, що онлайн-імпорт не працював, і я не можу повернути свій прогрес, тож це виглядає погано з вашого боку через те, що ви робили в gacha memory
Кака гра😈
Всё класно🥰Но з-за того, що немає деяких речей вже не дуже хороша👹Но в цілій грі крутая і набір кольорів мені подобається тепер їх більше✨/Все круто Але через те, що є деякі речі, гра не є вже дуже добре👹Але загалом гра крута і мені тепер більше подобається колірний набір✨
Це чудова гра, вона схожа на gacha life, лише з більшою кількістю речей, позицій, зовнішнього вигляду тощо. У мене взагалі не було проблем із цим. Єдине, що іноді це може стати нудним, але, звичайно, це добре, всі ігри такі.
Gacha Club معمولی uhyt
Завантажити Guide For Gacha Club - Останню Версію 1 Для Android Від Hub Media Dev - Ваш шлях освоїти гру в милий клуб гача і життя.
Gacha Club عمومی xghl
ради любові до всього святого, будь ласка, виправте проблему з імпортом. Редагуйте: налаштуйте фільтр для ременів, будь ласка, 🙏 є лише 4 спідниці з високою талією, якщо ні, то третій варіант ременя був би непоганим, щоб я могла накласти 2 спідниці один на одного а також додати пояс
Дуже легко натиснути "Копіювати всі кольори" або щось подібне, і мені довелося перезавантажити, плюс це не говорить мені, що я роблю, і багато збоїв
Ця гра зараз на 110% є моєю улюбленою грою, так багато варіантів для всього, і поки у мене не було жодної проблеми. Я дуже рекомендую цю гру всім, хто любить Gacha life.
Єта гра найкращий спосіб для🌿 спілкування друзів, можна пожалуста🌿 іще нові речі в гачі клубу пожалуста🌿😅
Gacha Club Gelegenheitsspiele dri
Ненавиджу це! Це видаляє моїх персонажів. Крім того, я сумую за тим, як раніше виглядали очі. Існує різниця між gacha life postion eyes і gacha club. Це робить мій ок потворним. Я б оцінив це на 5, але ні! Це навіть не дозволяє мені використовувати секретний код телефону. Ви хотіли зробити це «справедливим»? Ну це точно "_"
Гра супер! Але дуже сильно лагає і викидає + додайте пж анімації і щоб можна було повернути персонажа А так гра просто бомба, спасибі Lunime 😀