Post by gaulipotidip on Feb 16, 2022 13:56:59 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ хирург симулатор игре доктора ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ хирург симулатор игре доктора IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк монеи ▞▞▞
▞▞▞ хирург симулатор игре доктора 2022 version ▞▞▞
Графика је била добра!👍🏻..али досадила ми је ова игра
Од велике помоћи у свакодневном животу када наиђете на ове изазове
Лепа игра, али реклама је превише. Зато сам ти дао 3 звездице
Лепа игра за мене, али има много огласа, смањите огласе
Супер игрица
Добра је апликација, али превише огласа реструктурира забаву ааааааагх, тако да дајем само три звездице
Dokter Chirurg Ziekenhuis Spel Rollenspel lnr
Ово је дивна и фантастична апликација за игру. Прилично се разликује од других игара. Има добре контроле игре које помажу да се игра ефикасно.
У реду, разумем потребу за финансирањем игрица и слично, али света краво, 3 и 4 рекламе за 30 секунди? Плус једна константа на екрану игре?
Ова игра је добра, требало би да је испробате једном ако вам се свиђа моје искуство оно што ми се није допало у њој што су пацијенти анимирани, тако да можда нећете доживети операцију у стварном животу. Знам да је то игра, али ипак је изгледало као Радим операцију неког анимираног лика и друга ствар што има много реклама због којих сам се заситио ово су две ствари у овој игрици нисам волео остало је ок
Ова игра ће бити фантастичнија и невероватнија ако додате још соба као што су чекаоница, кафић, мала библиотека, итд 👍
Lékař Chirurg Simulátorové Hry Hry na hrdiny vkj
Ова игра је толико каснила за преузимање. Чекам толико сати да не ради моји подаци су пуни, али се не преузимају на мом телефону.😟🤔
Превише реклама, волим ову игру посебно спашавање пацијената и обављање ризичних операција. Али молим вас уклоните огласе. Веома је тешко завршити игру а да се оглас не појави током играња.
Веома добро за најбољи део ове утакмице у смислу на који се борим у каријери са својим саиграчем, али нема баш смисла да мора да иде на ту утакмицу, али нећемо погрешити у томе ситуацију нећемо добити за један дан нисмо у овој екипи имамо шансу и клуб у који га желимо назад и знам да ћу имати најбоље шансе да будем менаџер какав желим и он је прави играч и менаџер његовог клуба је рекао да сам у свом најбољем послу имао сам шансу и 88
Игра је одлична, али је мало нивоа
Невероватна хируршка игра. Играо сам много утакмица, али не налазим много хируршких одељења. Овде сам откључао одељење за негу очију и пета. Заиста сам импресиониран.
Ово је невероватна игра.. Тужна сам помисао да у свакој има само срце и генерално десет.. Волео бих да има више.. само тако !!
Ништа не нервира све у игри ради савршено. Најбоља ствар у овој игрици је то што ми омогућава да радим операције пацијената на различитим одељењима. Најбоља игра доктора на свету даћу вам 5 звездица
Ова игра је била супер грешка! Дефинитивно препоручујем Операте Нов: Хоспитал. Мрзео сам ову игру! Уопште није било реално!!
Овде недостају неки садржаји и само неколико фаза
Одлична игра, али би имало више смисла да су неки пацијенти умрли 🤣🤣 Волим то
Игра је занимљива за играње, али рекламе су проблем
Није ми дозволило да пређем део у којем пацијенту дајете ИВ. Није ми дозволио да притиснем дугме да би прорадио. Жени која прича требало је ЗАУВЕК да изађе.
Превише огласа. Осим тога, волим га
Ова игра није лоша, али многи додају. И игра је веома једноставна, тако да није добра ни лоша
Интересантно... Само превише реклама.
Make More! – Idle Manager ব্যাজ aow
Даћу два за труд у стварању игре, али ако је 0 опција, ја ћу то прихватити. Игра је преспора. Не дозвољава вам да радите ствари. У основи је стављање предмета на одређено место и гледање како ради оно што сте заиста желели. Не покушавам да будеш непристојан, али мораш да поправиш игру. Милиони преузимања и ово је оно што добијам.-.
то је добра игра. само пут до многих огласа
Веома невероватно и када је јединствена апликација за учење, заиста ми се свиђају невероватне карактеристике ове апликације 👌👌👌👌
Графика није добра
Пре него што почнем, желео бих да кажем да сам заиста поштено погодио ову игру пре суђења. Уз то, извините, али ова игра је потпуно срање! Не брине ме графика... или недостатак исте... Не, оно што ме мучи је да вам ова игра не даје никакве шансе да било шта урадите. То вам буквално омогућава да сами не донесете ниједну одлуку. Игра ради уместо вас.... шта ја играм? ?? Прати вођу... Само се питам. Па срећни трагови свима, деинсталиран.
Ова игра није лепа, не могу ни да додирнем
Ова игра је лепа, али када сам је инсталирао дошла је тек пошто је неколико дана касније престала, само је ту био сандук
Игра је превише лака и средишња тачка кретања сваког објекта је искључена. Превише је операција које треба урадити са сваким пацијентом.
Побољшања перформанси осигуравају да ће игра сада радити глатко. Играјте ову аркадну игру и обавестите нас о свим побољшањима и карактеристикама за наш технички тим који ради на њој.
💯🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖖🖕🖕🖕🖕🖕
Ово ми се уопште не свиђа јер има једва 17 нивоа, а дао сам му 3 звездице, завршио сам све нивое за само пола сата.
Огласи су једини проблем, иначе је то лепа игра
Постоји ограничење од 15 или 20 нивоа. Заиста сам уживао док више није било нивоа. (((((((((
игра је тако лака, потребно је више изазова. то је као да додирнете дугме и то је!
Погледајте да ли имате око 5 година идите на сјајну игру, али ако сте старији, уздржите се од играња игре јер су сви прикази потпуно ирационални и погрешни. Мислим, не бушиш шрафове у нечије ноге! Нити пацијент слатко трепће док га ви отварате! Па да, заборави.
Surgeon Simulator Doctor Games Rol ijro etiladigan xvd
Ова игра је тако савршена, али једна ствар је да ова игра нема изазова, досадила ми је ова игра. Нема никаквог болничког изазова. Молим вас, немојте инсталирати ову игру. Хвала
Слободно откључајте сва одељења не из плаћања и откључајте собе као што то раде други у бесплатним играма. Али дозволите ми да се дивим, ово је фантастична игра. Мислио сам да би требало да направиш веће сале за свадбене игре и да убациш неке идеје за шминкање. Такође би требало да направите собе као што су соба за тестирање трудница, соба за рендген, колица за чување беба итд. Штавише, додајте чекаоницу и очну клинику без плаћања 🏥👍 и предлажем да развијете и игре у ресторанима и парковима.
То је добра игра.... Али било би сјајно ако нам дате задатке које треба да урадимо сами... Ова игра ради сама и веома је досадна