Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:19:26 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више кристала ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Прелепа игрица.. Пресла сам све нивое који су откљуцани,немам висе ни један да прелазим,на остале ми стоји катанац да је закљуцано??!! Када це и остали нивои бити откљуцани??
My Home Design - Modern City Puzzle pwh
😎 цоол 😎
Даћу разлог зашто сам га оценио са 3 звездице..Разлог због чега је држати виси и зауставити, не знам зашто, али сваки пут када завршим са добијањем новчића, он ће виси и онда Стани, изнервирао сам се, да ли си прво тестирао игру у другом бренду паметног телефона? Јер ако не, онда мислим да прво морате да тестирате игру да бисте знали да ли је успешна или не... Игра је забавна, али ако виси и стане, никоме се неће свидети.
Заслужује 5 звездица, али један проблем је што када користите појачање у игри слагалице, потребан вам је ВиФи за куповину и плус ➕ 200 драгуља, али ја ово оцењујем са 5 од 5 звездица.
поучна је и невероватна, ова игра је заиста дивна 👍
Ова апликација је одлична. Имам пет звездица
Нема шансе да освојите појачиваче, морате купити дијаманте! Још једна игра која је само након што сте зарадили новац, не трудите се инсталирати, то је крад!!!
одлична апликација ми помаже да побољшам свој ентеријер
Добро је, али ће вам требати много новчића да купите намештај, а за то ћете морати да играте још једну игру која је досадна, дуготрајна и понекад тешка. па сам је инсталирао
Игра је заиста забавна и смирује ме! Свиђа ми се како нам представља изазове да добијемо више новца за наставак.
Шта није у реду са вама људи? Сада, осим ако не купим новчиће које не могу да играм? Не могу да се отарасим искачућег прозора који жели да купимо гомилу новчића. НЕ ЖЕЛИМ ДА КУПУЈЕМ НИКАКВЕ КОВАНИЦЕ!!!! Превише огласа. Зашто се износ новца који добијамо никада не повећава што је тежи ниво? Мислим, сигурно повећавате цену ствари које морамо да купимо да бисмо украсили собе. Сви сте ви људи слични. Дакле, изгубили сте клијента...Деинсталирам...
My Home Design - Modern City Hjernetrim qkt
Превише много много реклама.немамо времена како треба да играмо ову игру,увек смо гледали рекламе..Не свиђа ми се то.
ова игра је заиста забавна и можете да живите из снова дизајнирајући куће.
Свиђа ми се ова игра јер нема више реклама и има веома забавну игру за децу
Тражио сам овакву игру веома дуго и никада је нисам нашао, али хеј, волео бих да не морате да правите проблеме са одговарајућим играма, али бар добијам украс. Тако да је добра игра
Стално се руши. Такође, узнемирујући број огласа ме преноси у Плаи продавницу када притиснем Кс да их затворим.
Свиђа ми се јер подучава дизајн ентеријера 😍 и такође објашњава као дилог...
Обмањујући наслов и слике које сте дали на првој страници - то је Цанди Црусх и након сваког нивоа можете играти игру уређења ентеријера мењајући једну по једну ставку🤣🤣🤣😂😂😂 из тог разлога несвесно сам инсталирао игру . Какав велики губитак времена!!! Морате да поштујете туђе време😛😛😛😛😛😝😝😝😝😝👊👎
Превише огласа н скупих украсних предмета😥У неким играма играм мини игрице н побеђујем Не скупљам новчиће 🤨🤨
Не свиђа ми се ова апликација, али волим 😉! Једина ствар коју мрзим у вези са тим је да немате толико потеза, а ја само желим да дизајнирам домове, а не да играм игру, могла бих само да преузмем цандицрусх! Ћао!😁 пс надамо се да ћете добити добар ревуис.
Заиста ми се допала игра, јер желим да будем дизајнер куће када порастем, али нисам обожаватељ слагалица са три меча, нити новца, јер једноставно желим да идем слободно па да добијем 4 звездице од мене.
Мислим да је то добра игра и волим игру у којој можеш да облачиш ствари
то је веома лепа игра и када играмо ове требало би да паднемо као да је то стварно и пријатна игра веома лепа и други преузимају ове игрице хвала вам 🥰🥰
Уживао сам у овој игрици, иако вам је сада потребан цео живот или више да прођете ниво који је заиста досадан. Волео бих да могу да нађем добру игру која не отежава пролазак кроз нивое. Али опет, све је у извлачењу новца од вас ових дана па сумњам да ћу га наћи. Деинсталирање јер више није забавно. Плус 9/10 је фарса да се игра отвори.
Ова игра... ОДЛАЗНА!! Мрзим то јер кад год притиснем на нешто да дизајнирам то ми не дозвољава да то урадим тако да је изузетно неугодно!! Мислим као да сам тек почео пре неколико минута и већ је ужасно!! Неколико првих нивоа је лако и нема толико реклама, али нисам могао ништа да дизајнирам... Управо га деинсталирам!! Молимо решите проблем!! Ако то урадите, ја ћу га поново инсталирати!! 🥺😡
сјајно
My Home Design - Modern City Älypelit dvbs
Много је доброра
У овом тренутку не знам да ли су ЦоокАппс легитимна одећа или само гомила лопова који праве најосновније игре да би добили новац. Функција тајмера/црвеног срца има за циљ да вас натера да трошите новац на драгуље да бисте остали у игри, али ме само тера да деинсталирам. Њихове друге игре за дизајн дома на мом другом таблету су паузиране на неодређено време иако сам потрошио новац на драгуље. Добре игре, разочаравајући и лењи програмери који не могу да се муче са побољшањима све док новац стално долази.
La crema perfecta Arcade uhmz
Рекламе а и блокира а кад поцнес да их игрицу и од једном немам пара за .... 🤬 Неце ми блокира има ли горег.!! дала сам ⭐⭐ а заслужују ⭐ или 0⭐ има ли горег 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 поправите хитно
Ххфтд😦😦😦😦😦😦😦гххгфф
Ова апликација је управо оно што ми је требало. Ја сам један од оних људи који воле да дизајнирају ствари. Препоручује се 100000/10
Ок је али ми се не свиђа зато што има мало дезена
Одлична игрица и нема пуно реклама.
то је добар начин координације боја 🙂
Свиђа ми се ова игра, али игра слаткиша укључује ову игру. Не волим игру слаткиша
माई होम डिज़ाइन - मॉडर्न सिटी पहेली tpe
Ова игра је заиста забавна!!!!! можете редизајнирати куће и добити више новчића играјући једну једноставну игру !!!!!!!!!!
Грешка показује неуспех у иницијализацији након ажурирања, не могу више да отворим свој модерни град. Пише да Ваш хардвер не подржава ову апликацију. Шта се десило! Ја сам ниво 89, али након ажурирања на вашу најновију верзију, сада могу да отворим. Реши овај проблем
Превише огласа. И додајте после сваке ствари коју урадите.
Реклама се неће играти, ако желите да додате потезе или желите да удвостручите поене, реклама неће играти, али чим затворите кутију, реклама се игра бескорисно. То је почело да ради од 5 дана