Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:28:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné kryštály ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 256 - Endless Maze 2022 version ▞▞▞
Odpadky. Pri načítavaní obrazovky neustále mrzne. Poznámka 10 plus.
... puts on players to perform on a treadmill of seemingly endless fixtures. ... "It shouldn't be beyond the wit of man to get metal out ofa warehouse in a
v prvom rade sa to na s10plus neotvorí. je to len na obrazovke s logom. Opravte!
Je to TAK ZÁBAVNÉ, existuje toľko schopností a Glich je celkovo skvelý, je to úžasné, mali by ste to dostať!
Celkovo sa mi hra páčila, zaujímavý koncept, ale v skutočnosti nie ste schopný sa tak ľahko dostať nad 10 000 skóre... čo znamená, že hry sú kratšie a určené na to, aby ste sa dostali cez ďalšie pridania.Na začiatku je stále zábavné hrať
Hra sa v náhodnom okamihu pozastaví a ukončí aplikáciu. Alebo ak zomriem, aplikácia existuje. Neodporúčam. Pamätám si, že tento problém nebol. Ak sa vám to stane, jednoducho odinštalujte a už nehrajte. Ik to naštve.
Emoji Puzzle! Mõistatusmängud hbu
Neustále mrznutie a plytvanie časom hry začínaním znova a znova.... Žiadna hviezdička príliš veľa reklám... 🐂💨💩🗑️... Nestrácajte čas odinštalovaním... Zostaňte v bezpečí 😷 ...
Je tam dobrá digitálna grafika.Veľmi dobrá hra.Zaslúži si päť *****
NAJÚŽASNÁ HRA VŠETKÝCH !!! (je úžasné slovo?) Ovládanie by mohlo byť lepšie, ale celkovo je to náročná hra Pac-Mana. Úlohou je pokúsiť sa získať reťaz bodiek, reťaz 256 bodiek. Buďte opatrní, spojovacie body sú prerušené.😥😥😥😥
PAC-MAN 256 - Endless Maze Arcade sbdu
Všetko bolo v poriadku, až kým som neminul 99 centov a hra zamrzla a ponúkala mi rovnakú 99 centovú ponuku, akú som si už kúpil, nevedel som sa dostať von z tejto pasce
Skutočnosť, že môžete hru založiť na ikonickej chybe, je úžasná. Toto je skutočná zábava. V roku 2016 som to toľko hral na svojom Fire a práve som začal hrať znova na svojom telefóne.
Pekná hra. Málokedy hrám hry. Toto bolo stiahnuté bez konkrétneho dôvodu. Zistil som, že to často hrávam. Prvý nerobil žiadnu aktualizáciu a bolo to dosť zábavné. Teraz pomocou upgradov a denných darčekov. Celkom zábavné. Jednoduchá a zábavná hra na hranie.
Hra je zábavná a návyková, ale niekedy po niekoľkých sekundách od spustenia hry sama zavrie aplikáciu
Veľmi dobrá hra. Hrozná havarijná porucha. Musí byť optimalizovaný, ale nemyslím si, že ich táto hra už zaujíma.
Najlepšia hra na celom svete
Hrá sa ako hra s preklápacím telefónom. V spodnej časti obrazovky sa objaví viacero artefaktov. Saje do posledného olíznutia lízanky.
Zážitok to bol úžasný, koho kedy napadla táto myšlienka, je úžasný. Nie sú tam žiadne chyby, problémy samé o sebe, cítil som sa, akoby som hral pôvodného pac mana. Ďakujem vám Bandi namco entertainment
Táto hra je viac o tom, ako vás prinútiť sledovať reklamy, než vytvárať zábavné hry. Je to pekná hra, ale skôr otravná ako zábavná.
Pacman 256 sa hrá rýchlo a jednoducho, ale pre tých, ktorí sa snažia využiť spomínanú podporu ovládačov, pre ovládače PS4 dualshock to nefunguje.
Na svojom Samsung S5 som mal bezpečnostné programy, ktorým sa to nepáčilo. Mal som rovnaké problémy na S7. A po získaní všetkých vylepšení sa to jednoducho odstránilo a nemal som nič. Je to stále zábavná hra, dúfam, že to opravia.
kámo, táto hra je naozaj zábavná a pozerám videá na YT, ako ľudia hrajú 4! Hráč!, bolo by úžasné, keby si urobil remastrovaný PAC-MAN 257 alebo PAC-MAN 256 alebo tak niečo. mimochodom, ľudia, s ktorými hráme PAC-MAN 256, mali diaľkové ovládače od konzoly, bolo by super, keby ste na mobil a iPhone dali 4 hráčov. ako režim viacerých hráčov alebo niečo také, celkom nudné bez priateľov, s ktorými by ste mohli hrať. V tejto hre (PAC-MAN 256) by bolo skvelé, keby ste dali režim skutočných úrovní a na pravej strane by bol nekonečný
je to v poriadku, ale z nejakého dôvodu stále mrzne
Pac man ako mini hra niseeeeeee
PAC-MAN 256 - Endless Maze እንቅስቃሴ ያለባቸው kjjx
Zábava. Zatiaľ žiadne vynútené pridania. Dobrý nový pohľad na klasiku pre rýchly mobilný zážitok.
Dobre, ale s pomerom reklama/výzva
Aktualizujte aplikáciu pre kruhové ikony na domovskej obrazovke
PAC-MAN 256 - Endless Maze ஆர்கேட் ota
Zlomené a nudné. Kedykoľvek získate úspechy, nemôžete ovládať pacmana, ale hra stále beží, takže ste za to odmenení neúspechom. Témy sú veľmi nudné a škaredé, pochybujem, že by za ne zaplatil niekto s viac ako jednou mozgovou bunkou, hra vás obťažuje, aby ste dostávali upozornenia pri ďalšom zapnutí, a ak poviete nie, pýta sa to zakaždým, keď prejdite do hlavnej ponuky. Hra narúša zmysel pre zábavu tým, že trvá príliš veľa času od hry k novému zápasu. Nehrajte to.
Chcem si zahrať hru, ale veľmi mi zamrzne
Dobre, je čas na novú aktualizáciu. Táto hra mešká a padá ako blázon a nie, nie je to môj baran, verte mi. Výkon určite potrebuje novú aktualizáciu. Hra je momentálne pomalá. Takže budem úprimný a poviem, prestaň byť lenivý a aktualizujem výkon, pretože obe hry mi spadli a zamrzli.
Toto je skvelá úžasná hra a milujem ju, môžete si vybrať štýl, a je to nekonečné, ďakujem za prečítanie
Zatiaľ čo ťažké tituly mohli bežať bez akéhokoľvek koktania, nebol to rovnaký prípad s predinštalovanou hrou PacMan 256-Endless Maze.