Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:31:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ What the Hen: Dračie Vajce! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What the Hen: Dračie Vajce! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ďalšie hackovanie kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ What the Hen: Dračie Vajce! 2022 version ▞▞▞
zatiaľ veľmi dobre neskôr asi dám 5*
Naozaj pekná grafika, veľmi osviežujúca
vyzerá zábavne...
Hra vyzerá ako sviňa na peniaze. musíte investovať peniaze, aby ste sa dostali kamkoľvek v hre, alebo mať veľa trpezlivosti a opakovať úrovne znova a znova, aby ste postúpili.
What The Hen: 1on1 summoner game Strategi sbf
What The Hen: 1on1 summoner game Strategia wdx
Super hra
Je to slušná hra. Potrebujú viac aktualizácií a zostatkov, aby hra bola dobrá. Všetko, čo musíte urobiť, je získať postavu, ktorá dokáže očariť, a nikdy nestratíte. Klanová truhlica nestojí za prácu a nie je dôvod hrať arénu.
Keď dostanem do profilu ženského avatara, dostanem 5* upraviť: Vrátil som sa, aby som skontroloval zmeny.. Hra prešla viac ptw cestou a stále žiadny ženský avatar! Môžete minúť malé imanie na prispôsobenie, ale v podstate vyzeráte ako chlap v zlej parochni.. Hra klesla na 2*
je to dobra hra😀😁
Je to dobrá hra. Zaplatil som to, čo bolo pre mňa dosť veľa peňazí, vývojárom, pretože sa mi hra páči.
Cítil som sa, akoby hra bola založená na aspekte platenia za hranie
Zdá sa, že ide o multiplayer, ale nie je to tak. Dobrá hra však! Používajú výrazy ako 1v1. Súboj vyvolávačov 1 na 1. atď. Ale ste tu len vy a počítač. CHROMÝ
Zábavná hra s dobrým potenciálom, ale zdá sa, že trpí mikrotransakciami. Vo všeobecnosti mi nevadí, že ich mám - keďže je fajn mať možnosť hrať hru zadarmo, ale zastávam názor, že by nemali ovplyvniť hrateľnosť tak, ako tu. Rýchlosť, akou získavate hrdinov, je pri platení taká výrazne odlišná, že sa vám zdá pomalé a pomalé hrať to zadarmo – nehovoriac o nekonečných vyskakovacích oknách s novými ponukami (aj keď platíte). Oveľa radšej by som zaplatil jednorazový poplatok (keďže si myslím, že hra by za to stála) a postup hry by bol uspokojivejší. Ceny sa tiež zdajú byť prehnané, pričom celá hra má hodnotu - povedzme 3-4 $ alebo tak IMO, toto by vám sotva dalo truhlu s nejakými hrdinami. To znamená, že odomknete zlomok hry za rovnakú cenu, za akú by mala stáť CELÁ hra, a stále sa vám budú zobrazovať vyskakovacie okná s výzvou, aby ste si kúpili ďalšie. Chápem, že z hry potrebujete profitovať, ale hrateľnosť by tým nemala trpieť. (Opäť by som si túto hru úplne kúpil, ak by bol postup vyvážený a vyskakovacie okná odstránené)
Vlastne to nie je zlé 😁 dobrá hra. Umenie je dobré a zábavné .hahah
kým si ich nekúpite, nedostanete žiadne dobré karty, vďaka čomu je hra veľmi nevyvážená.Bude to naozaj nudné, pokiaľ v tejto hre neminiete peniaze
je to veľmi zábavná hra, neviem od nej dať ruky preč
Hra je úžasná.. ale po chvíli sa zmení na váš typický vzorec P2W, aby ste mohli napredovať.. Okrem tejto skvelej práce na vývoji a dizajne.. Prečo 2 hviezdičky? Pretože som sa zasekol a nie je toho veľa, čo môžem robiť, okrem toho, že budem hodiny brúsiť alebo kupovať truhlice s korisťou.. čo neprináša zábavný zážitok ani pri vykonávaní oboch možností 🙂
Táto hra padá celý deň, každý deň
super hra
Chanuka a ja odštartujeme sezónu soľou 6. sezónu a klub robíte dobrý deň pre Chanuku a naozaj je 8., bohužiaľ
Dokonalá ako clash rojale
Bodybuilder GYM Fighting Game Dobrodružné ryof
Úplne geniálna hra
Skvelé, kým sa nedostanete do cesty, potom mi dáte peniaze!!!!
Hra je dobrá, ale je online...
Je to zábava, kým nenarazíte na paywall. A paywall je strmý. Budete mať asi 4 hodiny, kým nebudete môcť pokračovať bez toho, aby ste si niečo kúpili
Nová aktualizácia všetko pokazila
Hra je dobrá, ale je nastavená tak, že je takmer nemožné dostať sa veľmi ďaleko bez toho, aby ste minuli dosť veľa peňazí. Počet mincí, ktoré vyhráte v každom kole – medzi 8 a 20 nie je ani zďaleka dostatočný na to, aby ste zvýšili úroveň kariet, kde ich potrebujete stovky. Aj môjmu 9-ročnému synovi (ktorý nemá vrecká peňazí, ktoré by mohol minúť na hry) sa to páči, ale reklamy), ako napríklad Walking Dead, zobrazujú grafické obrázky strieľané do hlavy v bode prázdneho dosahu - NIE JE VHODNÁ NABITÁ OPICA!!
Vyvovojar kasle na to aby sa hra nejak vyvijala do predu
What The Hen: 1on1 summoner game Стратегически pplr
Zle ste zlodeji
Bola to zábava a neoplatilo sa mi vyhrať naplno, stačí byť zručný a trochu drieť, keď zápasíte, tiež niektorí hovorili, že po úrovni 20 to bolo ťažké a zaplatiť za víťazstvo, dostal som sa na 50, než som začal bojovať, takže nie počúvaj ich
Hlúpe zaplatenie za víťazstvo v hre... najskôr zábava, potom sa postavíte proti ľuďom vysoko nad vašou úrovňou, takže vás zničia... dúfajú, že namiesto odinštalovania miniete peniaze.
Keď spustíte hru, zobrazí sa príliš veľa správ o nákupe vecí. Z dlhodobého hľadiska je hra nudná
Zatiaľ celkom dobré
dobrá hra
Nanič