Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:34:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها توکن ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
💩
چرا برای من نمیاد
خیلی بازی خوبی بود ولی هرنو تصادف باز نمیکنه با سرعت اینترنتی امتحان کردم بالا نیورد سطح بالاترین امتیاز من حیف شد
بازی پایه های بسیار خوبی دارد. گرافیک بالا، کنترل های خوب، فیزیک در انفجارهای خود. متأسفانه، توسعه دهندگان غایب هستند. بدون رویداد، بدون انجمن، بدون قبیله، بدون مسابقات تیمی، بدون در کام های بازی. چه ضایعاتی ویرایش کنید. Dev ها غایب نیستند. امیدوارم به زودی برخی از ویژگی های اجتماعی را ارائه دهند! یک عیب جدی: زندگی نامحدود. هر هواپیما باید 2 جان داشته باشد.
👏👏👏
این همه زحمت کشیدید بازی به این گرافیکید نه داستان داره و نه کنترل خوب باید گوشی چپ راست کنی خیلی بیخود واقعا حیف تکنولوژی که در دست شماست پول تکنولوژی آزادی همشو یک جا دارید ولی افتضاح.
بازیه خیلی عالی
Sky Combat - Самолеты Онлайн Экшен dngd
در کل بازی خیلی خوبیه به نقشه های بیشتری نیاز دارد، اما توسعه اولیه به شما امکان می دهد از آن نقشه عبور کنید. شما باید سود نقدی خود را افزایش دهید، زیرا خرید یک هواپیمای جدید تقریبا غیرممکن است... به نظر می رسد که به طور متوسط باید بین 30 تا 3000 بازی انجام دهید تا یک هواپیمای جدید بخرید. ایده آل نیست. با اضافه شدن نقشه های دیگر و همچنین بهبود سیستم فروشگاه و ارتقاء، 5 ستاره خواهد شد.
این بازی بسیار خوبی است، اما به آپدیت های بیشتر، هواپیماهای بیشتر و حالت های بیشتر نیاز دارد.
بازی را برای اولین بار دانلود و باز کرد. پیغام خطایی نشان داد که نسخه قدیمی است لطفا به روز کنید. چه لعنتی؟ من همین الان از پلی استور دانلودش کردم. آپدیت وجود ندارد. بازی فقط قطع شد و بارگذاری متوقف شد. پس از خواندن بررسی ها انتظار زیادی داشت. ناامید کننده.
گوه نصب نکنید باز نمیشه حرامت دیوس
لینک کردن بازی به اپلیکیشن گوگل پلی گیمز مشکل جدی دارد، من تمام دستاوردهایم را از دست داده ام و هر بار که بازی را باز می کنم باید دوباره آن را لینک کنم!!!! لطفا این مشکل را برطرف کنید. اگر یک گزینه بازی آفلاین به آن اضافه کنید، بازی عالی خواهد بود.
سلام. لطفا راهنمایی کنید این باز امشب نصب کردم اما روی همون صفحه اولی وایساده و بالا نمیراه یعنی اصلا شروع نمیشه؟؟؟
با شروع مجدد بازی و تکمیل آموزش، من توانستم بازی را دوباره به حساب گوگل لینک کنم و همه چیز به حالت عادی بازگشت. من فقط بعد از 4 روز بازی موفق به خرید پلن جدید شدم و دیشب وارد شدم و کل بازی ها از صفر شروع شد با آموزش و 0 هواپیما طوری که انگار هرگز بازی نکردم. واقعا؟ این فقط مسخره است!
پیشرفت های زیادی در طول زمان. هنوز خیلی مسائل جدی به دلیل پیشرفت قابل توجه، 2 ستاره قبلی خود را حذف کردم و به امید بهبودهای مداوم، 4 را دادم. هنوز احساس میکنم که بسیار گران است و ایرادهای بزرگ دیگری دارد، اما اگر andbwhenbitb کار کند، میتواند برای مدتی سرگرمکننده باشد.
من تنظیمات را بررسی کردم ... بدون محور y معکوس ... می خواهم ببینم که گزینه کنترل برای تغییر پایین است، بالا پایین است ... هیچ گزینه ای برای آن وجود ندارد ... "حرفه ای" "کنترل ها آن را تغییر نمی دهند.
بازی خوبی است اما داشتن مشکلات ثابت مانند صفحه جستجوی روزانه و هفتگی خالی است، تعداد زیادی هکر آشکار در حال بازی هستند، حتی برخی از طلاهای من ناپدید شدند. امیدواریم به زودی به روز رسانی برای رفع برخی از اشکالات
این بازی یک بازی خوب است اگر فقط سرورها به من اجازه دهند بیش از 2 ثانیه بازی کنم، من هنوز یک مسابقه کامل را انجام نداده ام. الان درستش کن. چگونه می توانید توسعه دهندگان اجازه دهید این چیزها اتفاق بیفتد.
من تغییرات اخیر را دیدم و خوشحالم که آنها این کار را انجام دادند همانطور که قبلاً حرکت کمی کند بود اکنون بسیار بهتر است اما کسب درآمد همچنان به همان اندازه قبل ناعادلانه است لطفاً آن را تغییر دهید تا در آخرین مسابقه ای که برنده شدم در واقع از آن پول دریافت کنیم. من 150 دلار گرفتم! واقعا؟ :/ شما جت های جدید را هزاران قیمت می گذارید اما به غیر از آن پولی به ما نمی دهید و اصابت اسلحه های AA A.I با راکت های غیر هدایت شونده یک بازی سرگرم کننده است.
Sky Combat: War Planes Online Actie ombp
Sky Wars for Blockman Go Seiklusmängud mcuo
Sky Combat: War Planes Online פעולה elq
این بازی کلاهبرداری است. پولی را خرج هواپیمایی کردهاید که فرض میشود دو برابر سریعتر از چند کشتی اولی بود که میتوانید تهیه کنید... اینطور نبود. همچنین کشتی های زباله در حالی که من سعی می کردم آنها را تعقیب کنم، 180 را انجام می دادند. آنها آنقدرها قابل مانور نیستند .... پول هدر دادن در بازی بی ارزش این شرکت.
کیر رم تو کنت
این یک بازی عالی برای یک بازی تلفنی است، اما همیشه میتوانید بگویید که چه کسی پول میپردازد و چه کسی برای برنده شدن در بازی پول پرداخت نمیکند، بهعلاوه یک حالت پرواز رایگان برای تمرین کنترلها یا هواپیماهای جدید و سلاحهای هوایی مفید خواهد بود. بازی تا زمانی که رتبه 12 را پشت سر نگذارید سرگرم کننده است، برنده شدن یا بدست آوردن طلا، پول یا توکن های ارتقاء تقریبا غیرممکن است مگر اینکه پرداخت کنید.
بازی بسیار زیبایی است که من فقط دوست دارم برای آپدیت آینده بازی می تواند گزینه ای برای استفاده با گیم پد داشته باشد، سپس بهترین بازی هواپیما تا به حال برای دستگاه های تلفن همراه خواهد بود ... بالاخره یک بازی بسیار جالب است متشکرم ... ..👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Sky Combat: War Planes Online कार्रवाई zdq
تقریبا 2 سالی هست که این بازی رو نصب کردم ولی خیلی خسته کننده هست چون فقط دو حالت بازی داره ولی دلیلش هم همینه این بازی تازه منتشر شده بازی پیشنهاد نمیشه خسته کننده !!
این بازی خیلی باحال به نظر می رسد من عاشق بازی هستم. گرافیک بازی، گیم پلی، کنترل همه و همه گرافیک عالی هستند. گیم پلی بازی هم عالی هستند. کنترل ها مثل بستنی خوب هستند!!! آیا می توانید نمایش اول شخص را نیز در نسخه 4.0 اضافه کنید
این بازی با کیفیت گرافیکی شگفت انگیز خود بسیار بد است. پاداش پس از اتمام ماموریت درست مانند دادن چیزی به یک چمدان است. به سادگی بازی Pay2Win.
بازی عالی به نظر می رسد اما به طور کامل در گوشی Galaxy A11 یا بدون WiFi بارگیری نمی شود. تنها بازی است که من تا به حال با آن مشکل داشته ام. از حذف آن متنفرم، اما قابل پخش نیست.
خوب بازی دارای مکانیک های خوب و کنترل های آسان است، اما قسمت غم انگیز این است که اکثر هواپیماها از طلا، موشک ها و توپ های بهتر خریداری می شوند، این یک بازی P2W است!!!
گرافیک خوب! اما برای انتخاب به نقشه ها و حالت های بیشتری نیاز دارید.
عالیه، حتما دان کنید تازه نصب کردم عالیه
من عاشق این بازی هستم اما شما بچه ها باید اضافه کنید که کجا توانستید هواپیمای جنگی خود را بسازید
من 50 دلار برای ارتقاء هواپیمای خود خرج کردم، فقط یک ساعت بازی کردم و این کار من را از ابتدا شروع کرد و هیچ راهی برای پس گرفتن پول یا هواپیمای من وجود نداشت. وقت تلف شده دانلود نکنید. من از این بازی خیلی عصبانی هستم!