Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:40:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty klíče generátoru ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Je velice fajn je jednoduchá 100% doporučuji
dobře, dobře, dobře
Všichni jsou stejní 1 hvězdička přidejte skutečné miniatury, jinak nebudu hrát. NĚKDY ZNOVU
Ad těžké, což je skoro stejné jako pro tento kurz.
Merge Battle Car: Idle Clicker Įprastos temos ixp
To je v pořádku. Vyjmout a vložit
Tahle hra je podobná jako marge plane✈️
Velmi dobrá hra lil
Hra se mi moc líbí. Ovládání je dobré. Grafika je dobrá a konečně i hratelnost je dobrá.
je hodně dobrá nic nemněnit
Tato hra je velmi pěkná, ale hodně visí, nevím proč, ale stalo se to
Opravdu dobrá hra, ale potřebuje k ní přidat ještě pár věcí
furt dokola ale zabavy
Příliš mnoho reklam.
Líbí se mi aplikace, protože miluji slučování aut za účelem vytvoření ještě lepších aut, jako jsou rally auta a demoliční vozidla Derby Myslím, že tato hra je naprostý úspěch, děkuji za vytvoření této hry, je mnohem lepší než čtrnáct dní
na zabití času ok
pokud byste dali každé vozidlo na lvl 50, bylo by to lepší pro každého, kdo hraje
Měla by to být nejlepší hra, ale přestává klesat na 63 %, neztrácejte čas stahováním této hry
Merge Battle Car: Idle Clicker Gündelik fpjm
Skvělá hra Jak to jde s vězni vězňů z mé oblíbené části je, že můžete používat auta
dobrý jojo
tato hra je velmi návyková. Líbí se mi ten koncept, jak sloučit různá auta dohromady.
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Tìm ô chữ kra
Dobré ale měli by tam odstranit nějaké auta protože tam je 50aut! Takže když to chcete dohrát tak to budou hrát vaše vnoučata!!!! Sice to je český ale jestli to chcete dohrát vy a ne vaše vnoučata tak si tam ty nějaké mince budete muset kopit nebo budete muset čekat 300let než to dohrajete!!!
Dobrá hra moc se mi líbí😇😇
Úžasná aplikace se opravdu líbí a grafika je dobrá, má za sebou malý příběh (což se mi líbí).😄😄😄:-D:-D:-);-):-P
Co je s tím auty, nemohli tam prostě dát auta potěru
Skvělá hra, kde uvidíte skvělá auta
Normálně mi reklamy ve hře nevadí, ale omg opravdu. Nemůžete hrát jednoduchou hru, aniž by na vás někdo neskočil.
Dobrý Gamr
Je zábavné, když pro mě spojujete auta, protože to ukazuje, jak se to dělá. to
příliš mnoho reklam. sledujete více reklam, než ve skutečnosti hrajete hru
Je to zábavné, ale je to docela dost
Je tak příjemné hrát si s grafikou, nikdy jsem nic podobného neviděl, než budete muset zůstat u sloučení
Fng odpadky. Nastoupil jsem a moje obrazovka byla černá a hrála hudba výtahu
Merge Battle Car: Idle Clicker פנאי fbs
Návrhy: Dejte nám možnost VYPNOUT hloupou nápovědu. Mohu hrát hru i bez něj.
je to bezva online hra
Hra vás nutí hodnotit nebo využívá jeden z slotů.
😂😂
jjhhhe nemusel se ghhh vrátit a udělat to a ten druhý správné osobě a vyzvednout to dnes do kanceláře a nemusím se vrátit a dostat to zpět, než tam bude nekad na schůzku se Siso na pachi hu g čas, který mám, děláš dnes na oběd nebo je něco na pachi hu tan linky jsou Babu man Jen zavolám kar na pár týdnů a můžeš za mnou přijít, můžu to udělat pachi tan linky jsou Babu status na tomto e-mailu jako reference a já jej pošlu na
Nosense reklamy všude
Miluji tuto hru, je to 5hvězdičková nejlepší slučovací automobilová hra, kterou jsem hrál za poslední roky. Doporučuji si tuto hru stáhnout, pokud máte stres z práce nebo jiných činností, ze kterých se můžete zbláznit. Úžasná hra.
Dobrá ale trva
Opravdu nechápu smysl této hry, protože jen spojujete hloupá auta a já tomu neříkám zábava, takže pokud hledáte hru s auty, nevybírejte tuto hru, protože je to odpad
Moc se mi to nelíbí, ale je to tři hvězdičky z nostalgických důvodů, protože mi to připomíná nyní neexistující prázdniny
nejhnusnější hra všech dob fungovala dobře napoprvé, ale při druhém otevření jsem nic neviděl, jen zvuk nestahoval plýtvání internetem
byla to nejlepší hra všech dob
Merge Battle Car: Idle Clicker عمومی fzz
zábavná hra, ale potřebuje mít jiné režimy nebo věci na práci
Je to zábavné, ale získání peněz trvá tak dlouho, ale když jste offline, generuje vám to peníze. Bohužel to zvyšuje cenu za vozy nižší úrovně, které si koupíte, a nákup těchto vozů trvá věčnost, než se vaše ostatní auta posunou na vyšší úroveň. To je prozatím vše, protože jsem ztratil přehled o tom, o čem jsem mluvil, protože je to tak dlouhé.