Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:46:56 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато примогем ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
У мене є лише одна проблема, іноді, коли я йду в магазин з головного екрана, я втрачаю свої коштовності від перегляду реклами. Загалом втратив близько 15 з двох різних разів відвідування магазину. Я також збирався купити топінг друзів.
Так мило і весело Мені подобається стиль пастелі, він дуже привабливий для ока! Мені також подобається, як ви можете додавати аксесуари (особистий фаворит – це плакат FNaF, він дуже унікальний, і я ніколи раніше не бачив його в подібній грі), клієнти дуже унікальні та цікаві, начинки, макет тощо. Я також мені подобається, коли хтось відповідає на твій відгук, тебе називають овеністом, майстром овеністом тощо
Я банкрот за что? ищо и ко мне взломуюца ставлю 1 звезду ужасно ПРОШУ ЗАМЕТИТЬ!!! СПАСИБО ЗА ВНИМАНЕ
Гра красива, весела і цікава, але змушує витрачати реальні гроші, щоб стало трохи легше. Багато роботи, але менше винагород. Гра красива, весела і цікава, але змушує витрачати реальні гроші, щоб стало трохи легше. Багато роботи, але менше винагород. Жадібність ігрових дизайнерів зіпсувала гру.
Burrito Bison: Launcha Libre Arkaadmängud ftky
Я ставлю йому 2 зірки, тому що мені подобається їхня графіка та ігри, але я ненавиджу частину доставки. Коли настав час для бігуна, у мене з'явився клієнт, з яким мені потрібно впоратися, але я не можу віддати замовлення бігуну, якщо не покінчу з спочатку клієнт. Я запізнився на 15 хвилин, і вони вирахували оплату та чайові. Це змушує мене страждати від втрати. Я не отримую жодного прибутку від виконання частини доставки. Пізніше я перемикаюся на звичайний режим, ігноруючи замовлення на доставку, Я, як завжди, отримую багато прибутку. Чи для того, щоб ми страждали від втрати?
Прекрасна гра! Але як я можу розблокувати ті останні 2 прокляті грядки? Мені потрібно багато років, щоб вирощувати рослини... і я майже втрачаю мотивацію продовжувати платити за цю гру знову
👍👎
Гра супер але більле різних мов!
Завантажив додаток три дні тому. Я насолоджувався грою. Проте я досяг 30-го дня, і гра випадково зависне під час раунду та мерехтить, поки я врешті не закрию програму. Я не можу пережити 30 день. Гра має потенціал. Однак помилки потрібно виправляти.
Быстро надоедает, а так все норм
Ужас переведіть мову
дурятьська і гра не і грати у неї ху
Дуже Крута Гра
Хеллоуїнська подія прослуховується, не дає мені пройти рівень на 8 ніч, навіть якщо я приготував піцу правильно
У мене 48 днів🙂 мені ця гра подобається цу гру дуже легко проходити 👏👌ця гра мені подобається👍🤘
Хороша гра для приготування їжі, яка дійсно добре виконана. Універсальна естетика чарівна та чарівна. Гра тримає вас чітким і дійсно змушує відчути, як це може бути мати справу з різними, іноді складними або дивними, клієнтами та особистостями. Я дійсно відчуваю власність на піцерію, яку будую. Я оцінив розумне представлення функціональності спільного доступу, без спойлерів. ;} Я грав лише трохи (день 10), але гра вже підкорила моє серце завдяки своєму химерному світу та наративам із надзвичайно захоплюючим ігровим процесом. Здається, що гра створена з любов’ю та турботою.
Мені здається я пройшов гру хоча не все купив(
Воно ще не скачалось коли скачається тоді поставив 5 зірок
Раніше любив цю гру за простоту та милозвучність, але тепер вона повністю заповнена рекламою. Соромно.
Ця гра така мила! Вона також містить 2 варіанти запитання, що робить її менш нудною.
Дійшла до 340 дня,гру почало вибити і телефон глючить.Розробники,що за проблема
Прекрасна гра, но можна сделать так, щоб можна Було переводіті піца бакси на інші аккаунти, ми з подружкою граємо Цю гру и вона весь час потребує более грошей.😥
Лише 3 зірки, тому що вам потрібно купувати дорогоцінний камінь .. Ви можете піти принаймні без дорогоцінних каменів.
Good Pizza, Great Pizza Thông thường utbr
Часникові начинки подаються з високою швидкістю, але потрібно багато часу, щоб бути готовим до врожаю... Наркомани, як я, не можуть так довго чекати, тому я пропоную вам, можливо, оновити гру та зробити дошки оголошень, які показують покупцям недоступні начинки... Також збільшити кількість насіння часнику в пачках😊
Гра класна але довго завантажується і дам єй оцінку 3
Клас ігра😍😍😍😍😍😍
Немає ніяких доповнень, вона ніколи не дає збоїв, вона працює в автономному режимі, тому ви можете грати в цю гру будь-де та будь-коли. Мені дуже подобається грати в машині, коли є довгі поїздки. Ця гра настільки цікава, що я зловив себе, що граю в цю гру 3 години поспіль. Одна з речей, які мені в ньому подобається, це те, що він дуже реалістичний, анімація така мила. Ви можете налаштувати свою піцерію, є так багато начинок, які можна розблокувати, і вам не потрібно платити реальні гроші. У мене ця гра вже 4 роки. ЦЕ ДИВОВИЖНО!
Це чудова гра. він не нудний, як інші, він перевіряє моє запам'ятовування та логіку. Я був дуже щасливий, коли ти оновив його, додавши до нього садівництво та інші цікаві речі, як-от dr. цінова реклама. але я вже був у главі 4 день 234 і гра зупинилася. він перестав функціонувати після того, як я поговорив з д-ром. Прайс і отримав від нього свої оголошення. повністю, жодних кнопок не працює тощо. БУДЬ ЛАСКА, Я ПОСТАВУ ОЦІНКУ 5 ЗІРОК, ЯКЩО ВИ ВИПРАВЛЯЄТЕ ЦЕ. Я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ І Я НЕ МОГУ ЖИТИ БЕЗ НЕЇ. ЦЕ МОЄ ЗАНЯТТЯ СТРЕСУ. Будь ласка, виправте це.
Good Pizza, Great Pizza Vabaajamängud oxgd
Ця Гра Дуже Чудово
Ета игра мая любимая!!!👍👍👍
Нормальна
Раніше я давав поганий відгук, головним чином тому, що не розумів цього. Тепер я так, і, чесно кажучи, мені нічого сказати. Ця гра чудова, і такою буде завжди. Я люблю читати різні рядки діалогів, я люблю свого здорового бездомного брунька, що ще додати? Ця гра заспокійлива і проста; Як засіб для зняття стресу. Я дуже радий, що це існує. Хороша робота команди розробників.
Непогана гра, але виправте помилку з 20 днів. Не можна ніяк закінчити 20 день. На закритому дні викидає з гри і треба знову починати з початку. Який день сурка.
Крута гра!
Це може бути моєю улюбленою грою, як ніколи. Але єдине, що я ненавиджу, це те, що хотів би, щоб сезонні оновлення прийшли швидше. Ніби вони приходять за кілька днів до свята, а я не можу насолоджуватися прикрасами, бо хочу перейти на наступне свято. Ніби осінь прийшла так пізно. Я вже прикрашав на Різдво. =/
Чого гра так багато пам'яті береться так, щоб гра зайняла мало пам'яті бо обногріли Ф
Good Pizza, Great Pizza Vabaajamängud wmh
Постійно грав у цю гру, і мені довелося її видалити. Завантажив його знову, і, як і востаннє, коли я перезавантажував його, я вирішив, що мої дані збережуться. Це не так. У мене він підключений до моїх сервісів Google Play. І так, я вважаю, що обліковому запису більше 16, щоб зберегти правильно. Мене це дуже засмучує, тому що я був так далеко в цій грі і відданий. Я дуже не хочу перегравати. Але це була хороша гра.
Я люблю цю гру, але я відчуваю, що все не повинно бути таким дорогим, але крім цього я особисто ЛЮБЛЮ цю гру
Чому після кожного дня в мене віднімаються гроші до мінуса 4.90 до 16.9
Гра одпад.
На 3 дні зависає пробував переустановити все те саме (Гра хороша тільки зафіксуйте сумку)
томущо
Російську чи українську мову добавте !!!
Це нормально, я думаю, що не багато сказати, що це трохи нудно!
Чого в мене зменшується гроші!
😚
Не дуже😑😠
Це не заспокоїть вас і не дасть вам достатнього доходу, щоб зробити гру приємнішою. Не те, що я шукав.добре, я збираюся завантажити його через кілька днів, я хочу побачити, як ви даєте кожному новому гравцеві 150 доларів і матиме всі начинки, і якщо ви це зробите, я дам вашій грі 5 зірок
Фууу той мене питає де то де шо і каже шо *ето пица не ідеальна надо робити неже* і я заробляю хуже на 6 доларів!😭 чо тим додається більше?😠 і там той мені каже хаха ти ніколи не будеш майстером пікци хаха ось чо?😠😠!
Good Pizza, Great Pizza Pro příležitostné hráče hywr