Post by itsamanave on Feb 22, 2022 18:50:03 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Top War: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Top War: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל את כל הפריצה ▞▞▞
▞▞▞ Top War: Battle Game 2022 version ▞▞▞
הכל טוב אבל אם אתה לא פותח משחק בין 5 ל-6 המשחק לא יפעל אתה צריך להתקין אותו מחדש
Top War - Strategiespiel Strategie ztxe
זה משחק של שחיקה. אין מטרה ברורה, יחידות היבשה/ים/אוויר אינן משרתות מטרה. אתה יכול לתקוף כל אחד עם כל אחד, זה רק עניין של hp vs hp בסופו של דבר. יש מעט עד אין אסטרטגיה. בסך הכל משחק גרוע.
אם אתה מוצא שרת טוב זה טוב.
מגניב...
משחק טוב, די גוזל זמן, בצורה טובה. יש את הבעיות שלו (לדוגמה, אירועים גדולים יותר כמו svs היו מכוונים רק לאזור זמן מסוים, תמיד מופעלים בין 1 ל-2 לפנות בוקר באוסטרליה, כך שלא ניתן לשחק אותו) אבל חוץ מזה בסדר.
משחק טוב
לא דומה לפרסומות
בסך הכל משחק מהנה לשחק
משחק טוב
Top War: Battle Game Strategia ilqe
אל תוריד את המשחק הזה אלא אם כן אתה מוכן לבזבז דולרים גדולים שכן המשחק הזה בהחלט משתלם כדי לנצח!
בינתיים הכל טוב. התקדמות מהירה, הרבה אירועים ופעילויות ועסקאות מיקרו סבירות ושקופות מאוד אם אתה רוצה להתקדם קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא נראה כמו תשלום כדי לנצח משחק, חינם לשחק הוא מאוד סולידי. עריכה: חומת התשלום היא אמיתית, היא רק קצת יותר ממשחקים דומים, 3 כוכבים
Rise of the Kings Strategie ama
עוד משחק אסטרטגיה, אני אוהב את החייל הילדי של המשחק, מרגיש כמו ג'וזף קוני וואנבה. מי לא רוצה לשחק תפקידים בתור אדון חייל ילדים היום? משחק אסטרטגיה פשוט. לא צריך משחק IQ של 2K כדי לשחק בו האסטרטגיה שאתה צריך היא איך לנהל את הכספים שלך כדי להעלות כמה שיותר תוך הימנעות מחיה לפי מינימום מהמשכורות החודשיות שלך. באמת לעזור לי עם האסטרטגיה הפיננסית האמיתית שלי
מאז העדכון ירד המשחק קורס עוד לפני הטעינה המלאה. הוסר לא שווה את הזמן שלי
משחק טוב, כיף מאוד
שיחקתי שתי שניות זה לא קשור למה שהם מציגים שונא שעושים את זה
הייתי נותן דירוג גבוה יותר אבל יש שינויים קלים שבהחלט נחוצים. שתי טענות עיקריות שיש לי הן 1 בעת ריקון צריפים צריכה להיות אפשרות "בחר הכל", ו-2 בעת הצבת פריט תפאורה בפעם הראשונה אני אמורה להיות מסוגלת להזיז את המפה מבלי שהיא תיעלם בחזרה למלאי שלי.
אין כמו הפרסומות שראיתי עבורו. מדברים על נודניק. זה משחק בניית הבסיס הסטנדרטי שלך. אם זה מה שאתה בעניין, אז לך על זה. צריכה להיות תביעה ייצוגית נגד מפתחים אלה בגין פרסום כוזב.
גרפיקה טובה, מהנה וקל לשחק ללא כסף או צפייה בפרסומות. עד כה הכל טוב ב-3 הימים האחרונים מאז ההורדה.
לאחר עדכון האפליקציה לא עובדת ממשיכה להיתקע
שלום, אני מאוד אוהב את המשחק הזה, הוא מדהים, אבל בעיה אחת: כשבן דוד שלי רצה לאגד את החשבון שלו לחשבון גוגל שלו (יש לו קישור משפחתי) ההורים שלו קיבלו אימייל שאומר "חנות קיבלה גישה לחשבון גוגל שלך" או משהו כזה, כמה שניות אחרי שהוא ניסה לאגד את החשבון שלו, אפשר לדעת איך זה קרה?
משחק טובב😎
אבל המשחק שלהם היה שרת אחר לשחקן עשיר או לשחקן רגיל
משחק בנוי די טוב זה ממש כיף שיש כמה אנשים נחמדים שמשחקים אבל במשחק הזה משתלם מאוד לנצח
משחק נהדר אוהב את הגרפיקה והמשחק חלק רק כאשר התבקשתי להיכנס לפייסבוק או לגוגל בחרתי בגוגל ואיבדתי את ההתקדמות שלי, גרמתי לי לעבור אליו כשהתחלתי לראשונה, אחרי שכל העבודה שלי הגיעה לרמה 20 חזרתי ל- התחלה.. אין סיכוי שאתחיל הכל מחדש, משחק מעולה.. לאבד כוכב אחד 🌟 בגלל זה! 🙄
מורכב מדי ולא ממש כיף. הגעתי לרמה 40 ואני משועמם.
קודם כל, זה חלום של ויזה ווריורס. אם אתה רוצה להיות כלב מוביל בשרת שלך, זה לגבי הכסף שהשקעת בו. לשחקנים חופשי לשחק אין שום סיכוי. וגם המחירים עבור ממש גבוהים. זה אומר שזה משחק מהנה והרבה מה לעשות. המפתחים מוציאים טלאים כל כמה ימים ותמיד קורה אירוע. החלום והמשאלה הקטנה שלי למפתחים היא "להפוך את הכל לטחינה..!!!". עורות בסיס, עורות מרץ, טלפורטציה בסיסית ואפקט עור בסיס.
סבבה לגמרי
Top War: Battle Game Strategi efg
מעולה
לא ברור מה עושים, מחקתי אחרי דקה
המשחק ממכר. כֵּיף. עם זאת, יש הרבה שחקנים שמוציאים אלפי ואלפי דולרים. והם שולטים בשרתים. הם עושים את זה מעצבן ואוספים הכל ומנצחים בכל האירועים. הופך את זה לבלתי אפשרי עבור מי שאינם מוציאים להשלים או אפילו למתן הוצאות. מבזבזים גדולים הופכים לבריונים ובועטים בקטנטנים. באמת צריכה להיות מגבלה על ההוצאה כדי שלא יהיה פער גדול כל כך בין מי שאינם מוציאים למוציאים.
המיקוד העיקרי של המשחק הוא לרוקן ממך כמה שיותר כסף. המפתחים לא תואמים את השרת שלך לעומת שרתים אחרים כל הזמן בכוונה. כשהאירוע הגדול אדמות הנצח הוא הגרוע ביותר. פשוט קרא כמה ביקורות כדי לראות כמה מעט אכפת להם מהשחקנים שלהם שלא מוציאים 1000$+ שבועי
אני משחק במשחק הזה כבר שבועות ניסיתי לטעון ולא נותן לי לא להיות שמח
פרסום שקרי
המשחק קורס עם הפתיחה. בעיה זו מגיעה בכל פעם שמגיע עדכון חדש אבל האפליקציה לא מקבלת עדכון בחנות Play, העדכון נחוץ כדי לפתור בעיה זו. עכשיו אני צריך לנקות נתונים בכל פעם שאני רוצה להיכנס למשחק. תמיכה גם לא עוזרת, אפשר רק לחכות עד שחרור העדכון בחנות Play.
יחד ח